Over ons

Famous Event Support
Famous Event Support

Wie zijn we?

Wij danken u voor uw interesse en vertrouwen in ons bedrijf. Met ons faciliteitenpakket zijn wij in staat de technische realisatie op ons te nemen van middelgrote evenementen en festivals tot 3500 personen. Met veel inzet en plezier werken wij hoofdzakelijk voor branchegenoten (licht- en geluidsverhuurders, drive-in shows, bands & cateraars) en evenementenorganisatiebureaus. U produceert en regisseert het concept, boekt entertainment en eventueel een (landelijk of internationaal bekende) dj, band of act, wij leveren in uw huisstijl de materialen en de crew.

Wij hebben de afgelopen jaren door creativiteit en vindingrijkheid een prima prestatie geleverd en zijn in staat gebleken kansen te zien en te benutten. Hierdoor groeit het bedrijf gestaag en verantwoord. Famous Event Support is gevestigd in het Gelderse Wijchen. Het bedrijf verzorgt succesvol de audiovisuele faciliteiten voor festivals, bedrijfsfestiviteiten en evenementen in binnen- en buitenland. Met ruim 1500m2 voorraad zijn wij tevens de grootste verhuurder van verlichte dansvloeren in Europa. Wij zijn een betrouwbare en bovenal vriendelijke partner voor evenementenorganisatiebureaus, het bedrijfsleven en particuliere klanten. Onze mensen houden zich bezig met de realisatie van uw wensen. Door jarenlange ervaring in combinatie met een flinke dosis enthousiasme hebben wij bewezen een constante factor te zijn voor veel klanten. Evenementenorganisatiebureaus weten dat een goed uitgedacht feest meer is dan de som van losse factoren. De technische realisatie is een factor die u volledig aan ons kunt toevertrouwen.

Ons grootste pluspunt is ons complete faciliteitenpakket. U boekt bij ons onder andere podia, pipe and drape systemen, verlichting, trussing, geluid, projectiefaciliteiten, video en streamingdiensten, crew en technici. Neem een kijkje op de website en laat u inspireren!

Mark Hofmans

Martijn van Thiel

Erkend leerbedrijf

Famous Event Support is een erkend leerbedrijf voor studenten Podium- en Evenemententechniek niveau 2,3 & 4. Wil je stage lopen bij ons bedrijf? Neem dan contact met ons op.