Licht & Geluid

Geluidsets

Geluidsets

Sinds jaar en dag werken wij met geluidssystemen van d&b Audiotechnik en Adamson Systems. Beide staan voor: uitstekende geluidskwaliteit, zeer grote betrouwbaarheid, nette handelbare speakers en geringe (de)montagetijden. Deze merken kunnen rekenen op een hoge mate van acceptatie onder professionals.

Band- & Tapesets

Band- & Tapesets

Wij verzorgen al jaren met succes (en plezier) de techniek voor enkele veel optredende bands. Wij leveren hiervoor zowel de technische faciliteiten als de crew en technici. De volgende items zitten in een standaard set-up.

Lees Meer
DJ & VJ gear

DJ & VJ gear

Verreweg de belangrijkste factor voor een professionele dj/vj is de betrouwbaarheid van de gebruikte electronica. Het is immers lastig presteren met niet goed werkende cd spelers, oversturende mixers, enz. Om deze reden hebben wij er als bedrijf voor gekozen enkel te werken met apparatuur die wereldwijd als standaard geldt. Ook blijven wij voortdurend inversteren om up to date te blijven in een markt met een sterk verloop. Diverse landelijk en internationaal bekende dj’s maakten reeds gebruik van onze gear. Hieronder vindt u een overzicht van de materialen die dj’s en bureau’s bij ons kunnen betrekken.

Lees Meer
Verlichting

Verlichting

Verlichting is een sfeerbepaler. Door middel van een doordacht lichtplan is nagenoeg elke ruimte geschikt te maken voor een evenement. Wij bieden zowel conventionele als intelligente verlichting aan. Hieronder vindt u een overzicht van de in eigen beheer aanwezige verlichtingsproducten.

Trussing & Rigging

Trussing & Rigging

  • Prolyte truss cirkel 4m
  • Prolyte truss cirkel 6m
  • Prolyte truss cirkel 8m
  • Prolyte truss X30D & V
  • CM Lodestar motortakel 500kgr 20m
  • incl. kettingzak, steels en harpen

Pipe & drape

Pipe & drape

Het komt regelmatig voor dat onze klanten evenementen organiseren in ruimtes die “gepimt” moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan fabrieks- en magazijnruimtes en sporthallen. De noodzakelijke intieme sfeer is hier vaak ver te zoeken. Een normaal door tl-buizen verlichte fabriekshal, opslagruimte of sporthal is met een goed doordacht lichtplan echter prima geschikt te maken voor een geslaagd evenement. Vrijwel elke locatie is met zwarte backdrop en sfeerverlichting snel omgetoverd tot de ideale feestruimte. Geen lelijke kale muren, machines en magazijnstellingen meer.

Lees Meer